Proyectos de Innovación

Y

Yodo

- Ver también Minerales

- Declaraciones saludables autorizadas relativas al desarrollo y salud de los niños (art.14.1.b)

- Déficit de yodo: la declaración de Cracovia, 2018 | En Español

- Déficit de yodo en España, SEEN

- Development of Databases on Iodine in Foods and Dietary Supplements, 2018

- DRV, Scientific Opinion on Dietary Reference Values for iodineEFSA Journal 2014;12(5):3660 | Public Consultation on a draft Scientific Opinion on Dietary Reference Values for iodine, EFSA, 2014

- Fortification of food-grade salt with iodine for the prevention and control of iodine deficiency disorders, Guideline, OMS, 2014

- Iodine, Linus Pauling Institute

- Iodine deficiency in Europe: a continuing public health problem, WHO, 2007

- Iodine deficiency list of publications, WHO

- Iodine status worldwide, WHO, 2004

- International Council for the Control of Iodine Deficiency Disorders (ICCIDD) Global Network

- SACN (Scientific Advisory Committee on Nutrition) statement on iodine and health, 2014

- Tolerable Upper Intake Levels of iodine, SCF (Scientific Committee on Food), 2002

- Trastornos por carencia de yodo, FAO, 2002

- Yodación de la sal, WHO-eLENA | Iodised salt for preventing iodine deficiency disorders, Revisión Cochrane, 2009

 

Yogur

- Ver Leches fermentadas

- Evidencia científica sobre el papel del yogur y otras leches fermentadas en la alimentación saludable de la población española, Documento consenso de FESNAD, 2013

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Peter Anton-Sushi Sampler - 2015
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Elena  Alikina - Pumpkin with pepper
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Renoir. Still life with peaches and grapes - 1881
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